Vier grote klimaatruiven met veiligheidsvoerhekken

Gezien de klimaatsverandering en service aan onze klanten waren wij als pensionstal op zoek gegaan naar een schaduw oplossing voor onze dieren .

Nadat we zelf ook wat aan het onderzoeken en uitproberen waren gegaan kwamen wij de adv van Animal Fences  m.b.t. de klimaatruiven tegen.

In eerste instantie vond ik ze aan de dure kant maar toch maar contact opgenomen want het complete plaatje liet ons niet los.

Het contact verliep erg soepel mede omdat er niet alleen aan verkoop werd gedacht maar ook aan de inpasbaarheid op ons bedrijf.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en het contact .

Inmiddels hebben wij 4 klimaatruiven op ons bedrijf in de weide geplaatst en na een aarzelend begin zijn de paarden er vrij snel aan gewend en maken ze er regelmatig gebruik van . Ook veel positieve reactie's van zowel onze klanten als omstanders . 

Klimaatruiven zijn erg stabiel m.b.t. de wind wat ons eerlijk gezegd erg mee valt en redelijk makkelijk in/uitklapbaar mbv een opstapje . 

Tot nu toe zijn wij dan ook zeer tevreden en is de prijs kwaliteit verhouding zeker gezien de degelijke constructie wat ons betreft goed

Klimaatruif
Klimaatruiven
Klimaatruiven